Kodit ja vapaa-ajan asunnot

Suunnittelen tunnelmallisia koteja ja vapaa-ajan asuntoja. Tärkeintä on, että lopputuloksena syntyy asiakkaan näköinen kokonaisuus.   

Keittiösuunnittelu

Kylpyhuonesuunnittelu

Saunan suunnittelu

Kodinhoitotilan suunnittelu

Makuuhuoneen suunnittelu

Eteistilojen suunnittelu 

Palvelu voi sisältää kaikki tai osan sisustussuunnittelun osa-alueista tarpeestasi riippuen: 

Tilaratkaisut

Kohteen pohjapiirroksen analysointi ja suunnittelu toiminnalliset toiveet ja tarpeet huomioiden. 

Väri- ja pinta-materiaalisuunnittelu

Erilaisia sävyjä, materiaaleja ja struktuureja on lukuisia. Autan Sinua valitsemaan kohteeseen sopivat sävyt ja pintamateriaalit kokonaisuus ja toiveesi huomioiden. 

Kiintokaluste-
suunnittelu

Kiintokalustesuunnittelu kattaa kaikki kiinteiden kalusteiden suunnittelutyöt. Tarpeiden pohjalta suunnittelen esimerkiksi keittiön, kylpyhuoneen, wc:n, kodinhoitotilan ja saunan. Suunnittelussa keskitytään toiminnallisuuteen ja käytettävyyteen visuaalista ilmettä ja toivottua tunnelmaa unohtamatta.

Irtokaluste-
suunnittelu ja tekstiilit

Irtokalustesuunnittelussa kiinnitetään huomiota tilaan sopivien kalusteiden kokoon ja niiden sijoitteluun. Suunnittelu voidaan toteuttaa myös osittain tai kokonaan olemassa olevilla kalusteilla. Tilaan valitut tekstiilit viimeistelevät kokonaisuuden.

Valaistus-
suunnittelu

Hyvin suunniteltu valaistus herättää tilasi eloon ja vaikuttaa merkittävästi lopputuloksen tunnelmaan. Valaistuksella voidaan korostaa myös sisustuksellisia yksityiskohtia, eri struktuureja ja pintoja. Valaistuksen suunnittelussa kiinnitetään huomiota niin valonlähteen ominaisuuksiin kuin valaistuksen sijoittamiseen.

 

Remontti-
suunnittelu

Tarvitsetko apua remontin suunnittelussa? Autan Sinua toimivan kokonaisuuden suunnittelussa.

Hyvin suunniteltu remontti- ja sisustuskokonaisuus säästää aikaasi ja kustannuksia, kun vältytään virhevalinnoilta. Remontin toteutuksen hintaa on myös helpompi kilpailuttaa, kun tiedetään mitä ollaan tekemässä.

3D-mallinnus

Kokonaisuuden hahmottaminen voi olla vaikeaa yksittäisten kuvien ja materiaalinäytteiden pohjalta. 3D-mallintamisen avulla visualisoin suunnitelmani Sinulle mittatarkasti kolmiulotteiseen muotoon. Näin voit varmistua siitä, että muutoksen lopputuloksesta tulee toivomasi kaltainen. Tarjoan 3D-mallinnuksen suunnitteluun kohteesta ja kokonaisuudesta riippuen. 

decoration-9VGMMXN

Miten pääset alkuun?

Tarjoan konsultaatiota myös pieniin sisustushaasteisiin. 2-3 tunnin tapaamisessa pureudumme valitsemasi tilan ongelmakohtiin ja kerron ideoita muutoksen tueksi. Aihe voi koskea esimerkiksi remontointia, sävy- ja materiaalivalintoja tai tilan kalustamista. Tapaaminen voidaan toteuttaa kohteessa tai vaihtoehtoisesti myös myymälässä / rautakaupassa.

Sisustuskonsultaatio 435 e (alv 24%)